Любимо на зрителите шоу се завръща на синия екран. bTV придоби

...
Любимо на зрителите шоу се завръща на синия екран. bTV придоби
Коментари Харесай

„Dancing Stars“ се завръща тази пролет по bTV

Любимо на феновете шоу се завръща на синия екран. 

bTV закупи правата за лъчение на “Dancing Stars ” – една от най-популярните и блестящи шоупрограми в телевизионния ефир. Предаването е по лиценз на BBC Studios и наблюдава известни персони от разнообразни сфери, които научават, овладяват и извършват със своя професионален сътрудник вълнуваща и занимателна композиция от бални и латиноамерикански танци пред аудитория онлайн.

В шоуто на bTV, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще вземат участие известни персони от света на шоубизнеса, културния и публичния живот в България. Изпълненията на участниците ще се правят оценка онлайн както от жури, по този начин и от феновете на bTV посредством гласоподаване, а спечелилият ще бъде отличен със специфична купа.

“Dancing Stars ” е основан през 2004 година и бързо се трансформира в международен феномен, който се осъществя в 61 страни по света, измежду които Австралия, Съединени американски щати, Индия, както и в доста европейски страни. В Съединени американски щати известното шоу е притежател на 18 награди „ Еми “ в категориите постановка, кинематография и костюми, а през 2021 година за най-хубава хореография за риалити стратегия. Във Англия печели „ Златна роза “ за най-хубаво вариететно шоу за 2007 година, като се състезава с риалити стратегии от още 12 страни. Печели две награди за най-хубаво риалити шоу на премиите Tric, а през 2022 година печели премията „ Must-See Moment “ на БАФТА (Британска академия за кино и театрално изкуство). През 2023 година поредицата печели националната телевизионна премия за най-хубаво предаване за гении и премията на БАФТА за най-хубав екип на развлекателно предаване.

„ Dancing Stars “ е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват феновете на bTV. С нея медията затвърждава устрема си да сервира качествено и занимателно развлекателно наличие, което ще събере пред дребния екран цялото семейство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР